L’ajuntament rebrà de la Diputació de Barcelona una subvenció de 200 mil euros pel Centre Moral

Subvenció que es portava treballant des del 2017 i que ara serà una realitat.

L’alcalde Joan Rabasseda, explica que és una molt bona noticia i destaca el treball que s’ha fet conjuntament amb el centre. També comenta que si l’edifici fos municipal i no del Bisbat, tot hagués estat més fàcil.

I en aquest sentit es continua treballant amb el centre perquè l’entitat sigui pública. L’alcalde explica que aquesta actuació és complementaria al futur Centre Cívic que vol fer l’ajuntament i pel qual si es poden destinar diners del pressupost.

L’alcalde posa en valor la feina que fan des del Centre Moral amb totes les entitats que agrupa.

Una noticia que ha estat molt ben rebuda des del Centre Moral,  ja que aquesta subvenció s’ha ampliat a la que havien demanat l’any passat. Ara aquests diners es podran sumar als 300 mil euros que l’entitat demanarà a crèdit. Així de content es va mostrar el president del centre Esteve Torrent, al poc de conèixer la noticia.

Encara no tenen data de quan podran començar la primera fase de les obres ja que encara els hi cal la llicencia. Esteve Torrent explica que aquesta s’està retardant perquè des del Departament dels bombers els hi demanen que les portes siguin resistents al foc.

D’altra banda, el centre també ha rebut aquesta setmana passada la bona noticia de que rebran 11 mil euros de garantia juvenil per contractar una persona de 18 a 30 anys, durant 6 mesos per fer tasques administratives.

Els requisits són que aquesta persona ha de estar a l’atur, inscrit al servei d’ocupació de Catalunya, i tenir un grau mitjà, superior o una carrera universitària.