L’Ajuntament ofereix dues sessions formatives d’emprenedoria

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha programat dues sessions formatives, els dies 15 i 17 de març de dos quarts de set a dos quarts de nou del vespre a Can Borrell, per a persones emprenedores que tinguin una idea de negoci, acabin de començar un projecte emprenedor o bé tinguin un negoci i el vulguin potenciar. Aquestes sessions tenen l’objectiu d’ajudar a estructurar el projecte, identificar el client i potenciar la idea, els productes o els serveis. També es donaran a conèixer els punts més importants per emprendre, treballar bé la idea, identificar el client potencial, argumentar adequadament per vendre el producte o servei i determinar les aliances clau perquè la idea sigui un èxit.

La tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Elisenda Ferrer, ha explicat que el temari programat és, en primer lloc, la idea i la proposta de valor. Es parlarà també del model de negoci, com analitzar els clients i el mercat, les aliances i els recursos clau, el canal de venda i distribución, les fons d’ingressos i els costos, i per últim, els arguments de venda.

Per inscriure’s a aquestes formacions, podeu enviar un correu electrònic a prospeccio@ademunt.cat o trucar al telèfon 93 793 79 80 i preguntar pel departament de Promoció Econòmica.

Tot seguit podeu escoltar l’entrevista sencera emesa a l’informatiu amb Elisenda Ferrer, tècnica de Promoció Econòmica