L’ajuntament obrirà els corresponents expedients sancionadors per l’atac de vandalisme al tòtem de 1 d’octubre

“Els segadors del Maresme” han tornat a actuar a Arenys de Munt, enduent-se el tòtem de ferro a l’entrada de l’Ajuntament que dona nom al nou Espai 1 d’Octubre on hi figuren les paraules Llibertat, Democràcia, República Catalana.

També han retirat els llaços grocs de la façana de l’ajuntament i han  intentat malmetre la pancarta de la casa consistorial que reclama la llibertat dels polítics catalans que son a presó.

La ràpida intervenció de la policia local ha permès identificar tres dels cinc membres i impedit que continuessin els actes de vandalisme. Les tres persones identificades són veïnes de Mataró i Sant Celoni. El regidor d’Espai Públic, Àngel Castillo, explica que la policia local va poder intervenir arran de l’avís d’un veí.

Castillo ha explicat que presentaran la corresponent denúncia davant els Mossos d’Esquadra i a les persones identificades se’ls obrirà els corresponents expedients sancionadors per vandalisme.

El regidor també ha explicat que tractaran de tenir el tòtem restituït abans del pregó de Festa Major que es farà divendres.