L’ajuntament obre el termini de sol•licitud de subvencions

L’Ajuntament d’Arenys de Munt pretén incentivar l’entrada al mercat de lloguer d’habitatges desocupats en condicions assequibles,  creant una nova línia de subvencions consistent en un conjunt d’ajudes directes als propietaris.

Aquestes ajudes les poden sol·licitar les persones propietàries d’un habitatge desocupat ubicat a Arenys de Munt que decideixin posar-lo a lloguer per sota del preu de mercat.

El regidor d’economia, Josep Sánchez, explica que l’import màxim de la subvenció serà de 1.000 euros anuals, però en funció de les sol·licituds aquesta subvenció es pot veure incrementada.

El termini de presentació de sol·licituds és fins al 13 de juliol. Els documents per fer la sol·licitud i les bases de subvencions les podeu consultar al web municipal.

I per segon any, l’ajuntament posa una línia de subvencions adreçada a les empreses perquè incorporin al mercat de treball col·lectius que tenen especials dificultats d’inserció laboral: menors de 30 anys i majors de 45.

Les subvencions seran per a contractes de treball de durada mínima de 6 mesos i de jornada laboral mínima de mitja jornada.

L’import de la subvenció per contracte serà d’ un 30% de les despeses subvencionables amb un import màxim de 1.800 euros per contracte i per un termini màxim de 12 mensualitats.

En aquest cas el termini de presentació de sol·licituds és fins el 23 de juliol. També teniu tota la documentació al web de l’ajuntament.

Si us cal ajuda o assessorament per a la preparació de les sol·licituds, podeu contactar amb Promoció Econòmica i Ocupació (tecnicgestio@ademunt.cat).