L’Ajuntament justifica els nous preus de la piscina dient que no són cars i que l’oposició ja demanava fa anys que els de fora paguin més

Dimarts van publicar la notícia dels nous camins que porten a la piscina i els preus que la regulen aquest any, i la qüestió econòmica ha motivat diferents comentaris i peticions de més informació a l’Ajuntament. Concretament s’hi deia que són una exageració, que hi ha gent quefa vida a Arenys de Munt però no hi està empadronada i els afecta molt la diferència de preu entre gent d’aquí i de fora, que ara ja no hi pujarà gent d’Arenys de Mar, que fan pagar massa als infants, i algun comentari fins i tot es pregunta si l’Ajuntament s’ha pensat que la piscina és el balneari de Caldea a Andorra. El regidor d’esports, Jordi Maimí, ha comentat que el grup municipal de JuntsxAdm porta dos anys des de l’oposició demanant aquesta revisió de preus i que es posés més car a la gent no empadronada aquí. Això es va acceptar el passat octubre quan es van aprovar les ordenances. També comenta que a piscines properes de la comarca els preus són més cars que a Arenys de Munt per al públic en general. Apunta que l’entrada general sols ha pujat 20 cèntims, i que l’abonament per a la tercera edat ha baixat uns 20€. Es fa pagar un 1 per als infants de 1 a 3 anys, cosa quefins ara no es feia, però és sols un euro per contrinuir al manteniment de la piscina.

Referent a les queixes de gent que fa vida al poble però ni hi està empadronada, maimí ha estat clar i ha demanat que si és així, que s’empadronin al municipi, ja que així podrem arribar als 10.000 habitatnts i el poble accediria a més ajudes i subvencions supramunicipals.