L’ajuntament ja té enllestit el programa de commemoració de l’1 d’octubre que tindrà lloc aquest proper diumenge

La regidora de Cultura, Tònia Vila explica que Arenys de Munt no pot oblidar una data tan especial que va iniciar un seguit de fets fins al dia d’avui.

Els actes començaran a les 9 del matí, davant de l’ajuntament, amb una xocolatada i tot seguit la inauguració de l’exposició fotogràfica “L’urna dels desitjos”.

A la sala municipal, es col·locaran unes urnes i unes paperetes de vot en les que la gent podrà escriure els seus desitjos. Al final del dia, s’obriren les urnes i es llegiran les paperetes.

A les 12 del migdia es faran els actes institucionals amb l’acompanyament de les cançons que faran Els Rossinyols, el Cor femení Aloc i Veus de Munt. Es farà la lectura del manifest i la descoberta de la placa 1 d’octubre.

Ja a les 2 del migdia, a la riera es farà una paella popular. Els tiquets es venen al preu de 10 euros a la botiga Tot pantalons i a la Llibreria El Boli Blau.

Els actes finalitzaran a les 5 de la tarda amb una ballada de sardanes. Imma Moratalla, portaveu de l’ANC ha explicat que dissabte al vespre un grup de joves es tancaran a la sala municipal per recordar el que van viure ara fa un any.

En aquest mateix sentit recordem que avui com cada dilluns hi ha la trobada per demanar la llibertat dels politics catalans que són a presó i dels Jordis.

L’acte l’organitza l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt. És a les 9 del vespre a la Plaça de l’església.