L’Ajuntament informa dels comerços que venen a domicili i de com treure les escombraries si s’està en quarentena

L’ajuntament d’Arenys de Munt publica un llistat amb els comerços que ofereixen servei a domicili. L’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez explica que d’aquesta manera les persones amb dificultats de mobilitat i de factor de risc podran saber quins comerços del poble ofereixen aquest servei.

I seguim parlant amb l’alcalde, en aquesta ocasió sobre el servei d’ocupació. Josep Sánchez ha anunciat que properament es tornarà a obrir aquest servei però de manera telemàtica. Sánchez afegeix que fins ara no ha estat possible ja que la tècnica no disposava de les eines.

I per les persones que estiguin en quarantena a casa seva, l’ajuntament ha marcat un seguit de directrius a l’hora de treure les escombraries. Els habitatges amb pacients positius o en quarantena per el coronavirus han de posar en coneixement de l’ajuntament que la llar està afectada i així poder fer una recollida diferenciada dels residus. Primer de tot és important saber que NO han de separar les fraccions i que tots els residus que generin seran considerats RESTA. Tots els residus del pacient s’han de posar en una bossa de plàstic, tancar-la i posar-la a dins d’una altre bossa junt amb els guants i la mascareta del cuidador a dins d’un cubell amb tapa, preferiblement identificat. Podeu consultar la guia al següent enllaç:  info-ciutadania-covid19 El regidor de Medi Ambient, Jordi Maimí, afegeix que també es recomanable ruixar les bosses i el cubell amb aigua i lleixiu.

D’altra banda, l’Ajuntament ha duplicat els contenidors d’envasos i paper de la zona del Bellsolell.