L’Ajuntament informa dels comerços que venen a domicili i de com treure les escombraries si s’està en quarentena

L’ajuntament d’Arenys de Munt publica un llistat amb els comerços que ofereixen servei a domicili. L’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez explica que d’aquesta manera les persones amb dificultats de mobilitat i de factor de risc podran saber quins comerços del poble ofereixen aquest servei.

I seguim parlant amb l’alcalde, en aquesta ocasió sobre el servei d’ocupació. Josep Sánchez ha anunciat que properament es tornarà a obrir aquest servei però de manera telemàtica. Sánchez afegeix que fins ara no ha estat possible ja que la tècnica no disposava de les eines.

I d’altra banda l’Ajuntament ha publicat el procediment a seguir a l’hora de treure les escombraries en els habitatges on hi hagi contagiats. Primer de tot és important saber que NO s’han de separar les fraccions. S’han de dipositar tots els residus en una bossa que serà dipositada en una altra bossa juntament amb els guants i la mascareta del cuidador. Un cop tancada, s’haurà de dipositar dins la bossa corresponent a la fracció RESTA que s’haurà de treure el carrer preferiblement dins d’un cubell identificat. Podeu consultar la guia al següent enllaç:  info-ciutadania-covid19