L’Ajuntament ha finalitzat la primera fase del projecte de modernització del polígon Torrent d’en Puig, que ha suposat una inversió de 196.400 euros

Aquesta ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb un recurs econòmic del Programa Complementari de Modernització de Polígons.

Les actuacions s’han desenvolupat entre el 2018 i el 2020 i han consistit en realitzar la xarxa de clavegueram del carrer Joan Portabella, la renovació dels embornals, urbanització i consolidació de la zona verda,  i instal·lació i senyalització d’hidrants al polígon. També s’ha renovat la xarxa d’aigua potable al passeig Can Jalpí, arranjament del carrer Pla de Cadellans, arranjament del passeig de Can Jalpí, i intervenció en l’enllumenat públic. L’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez valora de manera positiva la finalització de la primera fase i afegeix que és un gran avenç pel poble.

Aquestes millores contribuiran a l’acompliment de diversos objectius del Pla d’Actuació Municipal i del Pla Director de Desenvolupament Local dels municipis d’Arenys de Munt i Sant Iscle de Vallalta.

Sánchez avança que un dels objectius més importants a assolir properament és la construcció de la rotonda d’accés al polígon, un projecte que permetrà millorar la mobilitat i l’accessibilitat a la zona.

Per als propers anys estan previstes noves actuacions que contribuiran a millorar i modernitzar el polígon industrial.