L’Ajuntament ha destinat uns 30.000 de subvencions per millorar l’Escola Bressol La Petjada i adaptar-la als temps de covid

Durant aquest curs 2020-2021 a l’Escola Bressol Municipal La Petjada s’han dut a terme diverses inversions econòmiques que han revertit en diferents aspectes per millorar l’atenció als infants i la qualitat educativa de l’escola. Aquests diners provenen d’unes subvencions endarrerides de la Generalitat de Catalunya. GUSAM, que és l’empresa gestora de l’escola, i l’equip educatiu han treballat conjuntament per definir les necessitats de l’escola per aprofitar al màxim aquesta inversió. I arran d’aquesta feina es va acordar que les primeres inversions anirien encaminades a cobrir les necessitats de l’escola per tal de complir la normativa de seguretat en temes de COVID-19. Es va invertir en l’ampliació de l’equip educatiu, dotant totes les estances amb figura de la “parella educativa” (dues educadores per estança). També s’han comprat jardineres de fusta i plantes per poder dividir el jardí en diferents zones i herba artificial per al jardí de nadons. Finalment, també s’ha comprat nou utillatge per al servei de menjador, ja que aquest curs els infants dinen a la seva estança per tal de mantenir els grups bombolla.

Amb la resta dels diners s’han fet diferents inversions per millorar l’equipament de l’escola: s’han comprat estructures i mòduls de fusta per a les estances i la sala de moviment, mobiliari pels laboratoris de llum i foscor, natura, aigua i l’atelier d’art. També s’han comprat joguines i material de fusta per a les estances.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Tònia Vila Paituví, regidora d’Ensenyament, emesa a l’informatiu del migdia