L’Ajuntament farà un requeriment per tal que MAPFRE retiri les pedres del mur que es va esfondrar a la Creueta el passat dijous

Per motius que encara es desconeixen, van caure diverses pedres de més d’una tona, que van aixafar dos vehicles que hi havia aparcats i van ocasionar diversos desperfectes a la calçada.

 

De seguida, tant la policia local com els bombers van efectuar un perímetre de seguretat i dissabte es van moure algunes pedres per permetre que els veïns treure els vehicles del garatge.

El regidor de seguretat i obres, Àngel Castillo ha destacat que es tracta d’un problema entre particulars que ha de solucionar l’empresa asseguradora. Així doncs, l’Ajuntament ha fet un requeriment de caràcter urgent per demanar a la companyia que retiri les pedres i asseguri la zona quan abans millor.

En cas que l’empresa no ho faci en breu, serà l’Ajuntament qui actuï i posteriorment li demanarà el cost. El regidor ha assegurat que el carrer romandrà tallat fins que no es garanteixi la total seguretat.