L’ajuntament estudiarà fer un tancament als laterals de la parada del bus del pont i posarà un tòtem d’informació

En el darrer ple municipal, en l’apartat de precs i preguntes, el regidor del PP, Ramon Planas, va presentar un prec sobre la parada del bus del pont i en concret sobre la marquesina, que al seu parer és molt petita i no cobreix de la pluja als usuaris.

Com a resposta, l’Alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, va dir que es va prioritzar l’aspecte estètic i que s’estudiaria canviar-la. Per la seva part, el regidor d’Obres i Serveis, Àngel Castillo, ha explicat a l’informatiu que es valorarà posar uns tancaments laterals.

El regidor també ha avançat que aquesta parada comptarà amb un tòtem d’informació sobre els horaris del bus, com la que ja hi ha a la plaça de l’església. Espera que estigui disponible abans de 15 dies, quan Endesa el proveeixi de llum elèctrica.

El regidor del PP també va preguntar al ple sobre el sistema de neteja dels escocells de la riera. Àngel Castillo, com a regidor de medi ambient, li va respondre que aviat ampliaran el servei amb CEO Maresme per fer la neteja dels parcs i jardins del poble.

Sobre la neteja també va preguntar la Cup, concretament sobre les herbes de les voreres. Àngel Castillo va explicar que es fa habitualment i que la propera neteja d’herbes serà aquest mes de novembre.

La Cup també va presentar un prec sobre el mal ús que fan de les passeres els vehicles comercials. De nou Àngel Castillo, va informar que s’està estudiant un aparcament exprés o fins i tot una aplicació mòbil de control horari.