L’Ajuntament esterilitzarà els gats i gates d’una colònia incontrolada a la zona industrial

L’Ajuntament controlarà el creixement de la colònia de gats de la part alta de la zona industrial del Torrent d’en Puig d’Arenys de Munt esterilitzant els animals. Actualment allà hi viuen un gran nombre de gats, que neixen i es reprodueixen de forma incontrolada. Un creixement desmesurat de la colònia podria acabar derivant en problemes de salut pública i de convivència. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha contractat l’empresa Can Clarens per a que esterilitzi els exemplars, tant mascles com femelles, a través d’una petita operació quirúrgica practicada amb totes les garanties sanitàries i de salut per als animals. En parla la Regidora de Salut Pública, Montse Batista.

Aquesta operació es fa amb el suport de les dues persones amb carnet d’alimentadores expedit per l’Ajuntament, que tenen cura de la colònia de gats i que són les dues úniques persones autoritzades a portar-los menjar.

Es preveu que les tasques d’esteriltzació durin entre tres setmanes i un mes, a causa del gran nombre de gats que hi ha a la colònia.