L’Ajuntament es reunirà amb Trànsit, Territori i la Diputació per tancar qüestions de mobilitat

L’Ajuntament d’Arenys de Munt es reunirà properament amb el Departament de Territori per tractar el servei de bus cap a l’Hospital de Mataró. Com ja vam informar en darrers informatius, els ajuntaments dels dos Arenys estan treballant juntament amb el Departament de Territori per crear una línea de bus que connecti amb l’Hospital de Mataró. El regidor de Mobilitat, Àngel Castillo, espera poder anunciar en breu la creació d’aquesta línia, que considera de primera necessitat.

L’Ajuntament també té programada una reunió amb Trànsit per parlar de la rotonda de l’autopista que està projectada per solucionar els problemes de mobilitat de la zona. Àngel Castillo afirma que la darrera informació que tenen és que les obres ja estaven licitades, i esperen obtenir més informació en aquesta propera reunió.

I per últim, Àngel Castillo ha avançat que també sol·licitaran una reunió amb la Diputació per parlar de la cruïlla compacta de la part alta de la riera. Concretament estarà situada entre la carretera de Torrentbò i la riera, i també servirà per agilitzar el trànsit i evitar els problemes que s’hi han detectat.