L’Ajuntament es planteja endurir les sancions si no es fa un bon ús de les àrees d’emergència.

Recordem que aquestes àrees compten amb diversos contenidors de les diferents fraccions i es poden fer servir en moments puntuals en els que no es pot complir amb la recollida porta a porta.

El regidor de Medi ambient i Espai públic, Àngel Castillo comenta que es frustrant per l’Ajuntament i l’empresa encarregada de la recollida veure com en poques hores aquestes àrees es descontrolen i s’omplen fins i tot de mobles.

El regidor recorda que Arenys de Munt compta amb un servei gratuït de recollida de mobles cada dijous del que es pot ús trucant al 900 40 20 33.

Castillo lamenta que les campanyes de conscienciació no estiguin funcionant prou be i es plantejen la possibilitat d’instal·lar una càmera al Torrent d’en Puig com la que hi ha al Bellsolell, que permet identificar i sancionar les infraccions.

Àngel Castillo pren el compromís que l’Ajuntament treballarà per millorar el servei de recollida. De fet, a partir del febrer, la gestió de la recollida porta a porta anirà a càrrec de l’empresa Arca Maresme.