L’Ajuntament d’Arenys de Munt posa en marxa 3 línies d’ajudes destinades al teixit comercial local

Amb l’objectiu de reduir els efectes negatius de la pandèmia, l’Ajuntament va aprovar en el ple del mes d’abril una modificació de crèdit per oferir ajudes als comerços d’Arenys de Munt. Després d’unes setmanes de processos administratius, a partir d’avui ja es poden sol·licitar. La primera línia d’ajudes està destinada a cobrir les despeses corrents com el lloguer, nòmines i subministraments bàsics. La convocatòria finalitza el 19 de juliol. En dóna més detalls l’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez.

La segona línia d’ajudes està destinada a subvencionar als comerços que hagin realitzat obres de modernització durant aquest any. La convocatòria finalitza també el 19 de juliol

I la darrera subvenció té com a objectiu fomentar la contractació. Rebran l’ajuda aquelles empreses d’Arenys de Munt que contractin persones desocupades empadronades al municipi. En aquest es pot sol·licitar l’ajuda fins el 8 de setembre.

I per tal d’oferir una millor atenció i ajudar en la tramitació de les sol·licituds, l’Ajuntament traslladarà personal a la Sala d’Exposicions.

Totes les ajudes les podeu sol·licitar trucant a l’OAV. Per més informació us podeu adreçar al web municipal.