L’Ajuntament d’Arenys de Munt obre una nova convocatòria de subvencions per les urbanitzacions

Fins al 21 de febrer les urbanitzacions d’Arenys de Munt poden sol·licitar ajuts per a la redacció de projectes, obres amb caràcter d’urgència per garantir la seguretat del veïnat i altres actuacions per millorar la qualitat de vida dels residents. És el tercer any que l’Ajuntament convoca aquesta línia de subvencions; per al 2021 està previst ampliar-la fins a 100.000 €, i el seu objectiu és facilitar els processos de regularització de les urbanitzacions amb dèficits urbanístics. Ho explica l’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez.

Sánchez avança que des del govern treballen, de manera simultània, en projectes de millora de diferents urbanitzacions del poble. Per exemple, l’Ajuntament està estudiant la possibilitat d’afavorir la construcció en les parcel·les no urbanitzades de Collsacreu.

Una de les urbanitzacions que l’Ajuntament vol modernitzar i fer créixer és la d’Aiguaviva. Sánchez avança que el projecte està en fase executiva i espera poder licitar les obres durant aquest any.

I per últim, Sánchez explica que també estan treballant i estudiant un projecte de reparcel·lació i urbanització a Santa Rosa dels Pins. L’alcalde explica que una esllavissada va provocar afectacions importants en una parcel·la.