L’Ajuntament d’Arenys de Munt invertirà més de mig milió d’euros en el polígon industrial

Amb l’objectiu de modernitzar i fer més competitiu el sector industrial d’Arenys de Munt, l’ajuntament ha desenvolupat un pla d’inversions per executar els anys 2018 i 2019.

El regidor de promoció económica, Josep Sànchez, ha dit que des dels principis d’aquesta legislatura, l’any 2014, ha estat desenvolupant un pla estratègic per coneixer les mancances del teixit industrial d’Arenys de Munt.

Les actuacions previstes són en infraestructures hidràuliques, enllumenat i fibra òptica, vies públiques i mobilitat,  urbanització i consolidació de la zona verda a l’entrada del Torrent d’en Puig, i arranjament del carrer Pla de Cadellans.

Per assegurar el finançament d’aquest projecte, s’ha sol·licitat una subvenció de 125.000 € a la Diputació de Barcelona, en el marc del Programa Complementari de Modernització de Polígons.

L’atorgament d’aquesta subvenció contribuirà a la implementació de les accions del “Pla Director de Desenvolupament Local” que es va aprovar conjuntament amb Sant Iscle l’any 2016.

Josep Sànchez ha explicat que es preveu continuar amb aquestes inversions de cara a l’any 2019.