L’ajuntament d’Arenys de Munt ha publicat al web municipal les mesures de suport econòmic per pal·liar els efectes de la crisi de la COVID-19

Ajudes per a persones, comerç, autònoms i empreses. Concretament a l’apartat d’ajuts a les persones, hi podreu trobar informació sobre el Banc d’Aliments, les prestacions econòmiques de caràcter social, els ajuts per al servei de menjador de les escoles bressol i els ajuts per a subministraments bàsics. A l’apartat d’ajuts al comerç, autònoms i empreses, hi trobareu subvencions per al sector comercial i de serveis, per a la modernització del comerç i la restauració, i per al foment de la contractació de persones desocupades. Sobre aquests ajuts en parla la presidenta de l’ABIC, Silvana Herce.

Pel que fa a altres administracions, hi trobareu la prestació d’urgència per a subministraments bàsics, la moratòria de deute hipotecari de l’habitatge habitual, el programa d’ajudes de lloguer i altres mesures referents a l’habitatge, i la reducció del 50% del cànon de l’aigua, entre d’altres.

L’Alcalde d’Arenys de Munt, explica que l’objectiu de les ajudes és reduir en la mesura del possible els efectes de la pandèmia.