L’ajuntament d’Arenys de Munt ha fet la tradicional benvinguda als més de 80 mestres dels centres escolars

Hi van participar professors i personal de l’Escola Bressol La Petjada, de les escoles Sant Martí i Sobirans, de l’Institut Domènec Perramon, de l’Aula de Música i del Centre d’adults Enric Camón.

Aquest acte és un moment de retrobament del professorat i de donar la benvinguda  als mestres i professors nous que s’incorporen als nostres centres, se’ls lliura un petit dossier de benvinguda amb informació sobre Arenys de Munt, com ara tradicions, festes, característiques del poble o centres educatius.

La regidora d’Educació, Tònia Vila, explica que amb aquest acte també es pretén reconèixer la tasca que fan els professors.

A l’acte la regidora va explicar les obres de manteniment que s’han fet als diversos centres educatius, com ara la construcció de la cuina de l’Escola Bressol i la posada en marxa aquest curs del projecte musical Rock’in a l’Institut Domènec Perramon.

També es va parlar del nou itinerari històric sobre els espais de la Guerra de 1936-1939 a Arenys de Munt, que pot ser d’interès tant per al professorat com per a l’alumnat de l’Institut.

El tret de sortida del curs 2019/2020 serà aquest proper dijous.