L’Ajuntament d’Arenys de Munt enceta una nova estratègia per assolir l’objectiu del 60% de la recollida selectiva l’any 2020

L’Ajuntament d’Arenys de Munt enceta una nova estratègia per assolir l’objectiu del 60% de la recollida selectiva l’any 2020.

A l’informatiu de dimarts ja us vam informar que l’Alcalde, Josep Sánchez, s’havia reunit amb alguns veïns per tractar la problemàtica de la recollida selectiva.

Actualment a Arenys de Munt el nivell de reciclatge és del 45%, i tot i que s’ha augmentat un 8% respecte a inicis d’any, des de l’Ajuntament es mostren disconformes amb la xifra actual.

Per tal d’assolir l’objectiu del 60% marcat per l’Agència de Residus de Catalunya, a banda de les campanyes que es duran a terme, el regidor de Medi Ambient, Jordi Maimí demana la col·laboració del poble.

Aquestes campanyes aniran dirigides a millorar la recollida dels comerços i les industries, ja que son els col·lectius que més residus generen.

Des de l’Ajuntament també faran un major seguiment del funcionament de les àrees d’emergència, i recorden que son zones d’abocament ocasional.

Si finalment, el problema persisteix l’Ajuntament començarà a aplicar les sancions corresponents.