L’ajuntament continua donant totes les prestacions econòmiques de caràcter social i ajudarà als comerciants i empreses que han hagut de tancar

Per tal de poder seguir donant totes les prestacions econòmiques de caràcter social amb la màxima celeritat, eficàcia i eficiència, l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha pres una sèrie de mesures. Les persones que desitgin fer alguna sol·licitud en relació a les prestacions econòmiques, ho haurà de fer mitjançant la tramesa per mitjans telemàtics per tal d’evitar possibles contagis durant el temps que duri l’estat d’alarma i no haver de sortir dels seus domicilis. En aquest sentit, l’Ajuntament recalca que ajudarà aquelles famílies amb dificultats a l’hora de presentar documentació de forma electrònica fent ús dels mitjans esmentats tot trucant al telèfon (93 793 79 80) o escrivint a oav@ademunt.cat. També es recorda que qualsevol consulta a serveis socials es pot fer a través del telèfon 93 793 77 10 o del correu electrònic: ssocials@arenysdemunt.cat, en horari de 9 del matí a 2 del migdia, de dilluns a divendres.

L’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, explica que volen canviar l’actual reglament d’ajudes per fer-lo més àgil, ja que s’està incrementant el nombre de veïns i veïnes que demanen ajudes a Serveis socials.

També caldrà reforçar les ajudes econòmiques per els autònoms, comerços i empreses locals.

Precisament per als comerciants i empreses que han hagut de tancar, l’alcalde va explicar que se’ls hi retornarà el que han pagat en taxes municipals.

Recordem que podeu escoltar el programa sencer d’alcaldia del passat dissabte, al web de Ràdio Arenys de Munt, a la carta