L’ABIC i els VoluntarisxAM tanquen les respectives campanyes nadalenques

Uns dies abans de Nadal es va fer la segona Fira de la Llum que va organitzar l’Associació de botiguers i comerciants d’Arenys de Munt. Va ser el punt d’inici de la gimcana en la qual hi han participat 91 famílies. Tots els nens i nenes que han participat acompanyats dels seus familiars, han passat per les 50 botigues de l’associació on havien de trobar les figures del pessebre i omplir un fulletó. Amb aquesta gimcana tots els participants han tingut premi i han entrat al sorteig d’una tableta tàctil. El sorteig s’ha fet a la ràdio i la premiada ha estat la Laia, que s’ha mostrat molt contenta.

D’altra banda, recordem que durant aquestes passades festes de Nadal els botiguers han creat la moneda de “L’ABIC” i promocions de descomptes. Fins a finals d’aquest mes es poden descanviar els bitllets per tuppers o bosses reciclades. Silvana Herce de l’associació recomana no llençar els bitllets, ja que aquests serviran per altres campanyes.

També durant la campanya de Nadal van fer, entre d’altres, l’habitual sorteig de la Grossa, on els botiguers reparteixen 1.500 euros en vals de descompte.

L’associació no té prevista cap campanya més fins Sant Jordi.

Els VxAM faran una xocolatada per tancar la campanya de Reis

També tanquen la seva campanya de Nadal els Voluntaris per Arenys de Munt. Dissabte faran una xocolatada com a festa final de la campanya de Reis “Un somriure no té Preu”. Aquesta festa pretén donar les gràcies a les persones que van fer possible que aquests passats Reis 20 famílies amb mancances econòmiques no es quedessin sense regals. Ho explica Marta Roca, dels Voluntaris per Arenys de Munt.

La festa serà dissabte a partir de les 5 de la tarda a la seu de voluntaris. A més de xocolatada hi haurà moltes sorpreses més.