La voluntat per part de l’Ajuntament és que l’any vinent el rei Baltasar sigui una persona negra

La regidoria de festes fa una valoració molt positiva del parc de Nadal La Neula que va portar diferents activitats durant els dies 3 i 4 de gener.

Al matí hi havia propostes a la Plaça de l’Església com ara una bola de Nadal gegant on a l’interior s’explicaran diferents contes, jocs de boles pels més petits o van poder jugar amb l’estructura d’un vaixell.

I a les tardes es van programar a l’interior de l’edifici del Mercat  uns tallers gastronòmics. La regidora de festes, Tònia Vila, valora molt positivament la participació i avança que l’any que ve ampliaran la franja d’edat fins als 14-16 anys.

L’objectiu del parc de Nadal és que els nens i nenes gaudeixin de diferents activitats any rere any, tot esperant l’arribada dels Reis Mags.

I en aquest mateix sentit, Tonia Vila també ha valorat de manera positiva la cavalcada de Reis que es va celebrar dissabte.

Ha volgut felicitar al grup de carrossaires del centre i afegeix la voluntat per part de l’Ajuntament de que l’any que ve el rei Baltasar sigui una persona negra.