La Turrada ho té tot llest pels actes juvenils de Festa Major, i a l’Escorxador preparen tallers, concursos i tornejos per fer durant novembre

De la mateixa manera que fem amb les activitats de la Biblioteca, a partir d’ara un cop al mes al Cafè del Matí dedicarem un espai a parlar de les activitats que s’ofereixen des de l’Espai Jove. I hem començat avui mateix. Ens han visitat Santi Trincado i Monica Lucena, dinamitzadors de l’Escorxador. Primer han explicat què i què fan a l’Espai Jove. Es tracta d’un espai de trobada, informació i assessorament, per a les persones adolescents i joves d’entre 11 i 29 anys.

Cada mes preparen diverses activitats i tallers. Concretament, aquest novembre es podrà gaudir d’un concurs musical, un torneig de ping-pong i un taller de cuina.

L’entrevista sencera la poden trobar al web de la ràdio, a la carta.

I ja que parlem de joves ens sembla un bon moment per aprofundir en els actes de Festa Major dirigit al col·lectiu més jove. I per fer-ho ens han acompanyat a l’estudi Tània Framis i Lluís Subirana, de la Comissió la Turrada, amb qui parlem de la nit jove, el beer-truck, i el torneig de botifarra de la setmana vinent.