La tradicional cavalcada dels Reis Mags serà substituïda per una rua que passarà per diferents carrers sense aturar-se

Ses Majestats el Reis D’Orient han enviat un missatge a tots els nens i nens d’Arenys de Munt i a les seves famílies, explicant que la situació actual no permet fer la cavalcada del dia 5 de gener, i que serà substituïda per una rua que passarà sense aturar-se per tots els carrers possibles del nucli urbà. El vídeo amb el darrer missatge del Reis Mags el podeu veure a través del web municipal

Perquè sigui ben lluïda, us demanen que guarniu balcons i finestres i els espereu amb els tradicionals fanalets, mantenint la distancia de seguretat. La rua començarà a les 6 de la tarda i la podreu seguir en directe a través del canal de Youtube d’AmunTV. Marc Sansa, realitzador, explica que la gent del poble podrà interactuar a través de missatges al hashtag #ReisDeMunt i apareixerà en pantalla.

I parlant dels Reis Mags, ha finalitzat la campanya “Un Somriure no té preu, dels Voluntaris per Arenys de Munt”

Voluntaris, amb la col·laboració de la Parròquia, fa possible aquesta campanya de Reis, perquè cap infant es quedi sense joguines durant les festes de Nadal. Marta Roca, dels Voluntaris, explica que 28 famílies rebran joguina i es mostra molt satisfeta pel resultat de la campanya.