La Titan Desert, on hi aniran dos joves ciclistes d’Arenys de Munt, es farà a l’octubre

El mes que ve dos joves d’Arenys de Munt, en Marçal Rossell Jimenez i en Juanito Cano Neila, aniran a fer la cursa en bicicleta més dura del món. La Titan desert, és a dir, una cursa titànica pel desert del Sàhara en bicicleta. Tot plegat arrenca de la idea del Marçal, que volia repetir la cursa, i va engrescar el seu company d’aventures

El seu objectiu és guanyar la seva categoria, ja que és una modalitat per parelles i els ciclistes professionals estan  a la categoria pro individual. I per aconseguir-ho entrenen cada dia però damunt d’un terreny molt diferent. Aquí no hi ha ni dunes ni sorra del desert, ni fa tanta calor.

Per anar-hi han comptat amb una esponsorització, concretament d’una marca de productes de neteja. Juanito Cano s’ha queixat que aquest suport no l’han rebut ni per part municipal ni per part d’entitats o associacions del poble. Els hagués agradat competit a la categoria de representants de pobles i fer-ho en nom d’Arenys de Munt, però no ha estat possible.

La cursa consta d’uns 700 quilòmetres, amb 6.000 metres de desnivell. Es fa en sis etapes de més de 100 quilòmetres cadascuna.