La tercera fase de les obres de l’Esplai de jubilats començarà a finals de febrer.

Recentment s’ha conegut que les obres s’han adjudicat a una empresa de Viladecans, que es reunirà en el propers dies amb l’Ajuntament per tal de començar a parlar dels terminis.

Aquesta última fase de les obres es dividirà en dues parts. La primera consistirà en seguir construint l’escala que arribarà fins la planta de la ràdio i la segona en condicionar el primer pis de l’esplai.

Concretament es canviarà la localització de les aules, es substituirà el cablejat, es faran noves finestres, es canviarà el paviment i s’ampliarà l’espai per fer una sala polivalent. De tot plegat en parla la regidora de la Gent gran, Marta de la Iglesia.

I justament ahir, la regidora es va reunir amb la junta de l’Esplai i se’ls va comunicar que un cop es coneguin els terminis oficials de les obres els hi faran saber, així com els llocs alternatius on podran fer les seves activitats.

A falta de confirmació oficial i tal com hem dit anteriorment les obres començaran a finals de febrer i s’estima que duraran entre 2 i 3 mesos.