La Taula per la Convivència ha començat a caminar amb una primera trobada de presentació

Ahir es va fer a la masia de Can Borrell la primera Taula per la convivència, organitzada per la regidoria de d’Acció Social, Salut Pública, Gent Gran, Benestar Animal i Participació, mitjançant el Servei de Mediació. La iniciativa sorgeix després de l’èxit de la trobada virtual que es va realitzar el febrer del 2021, on van participar 18 persones. Ara d’aquí un instant sabrem quantes persones hi van participar ahir. En aquesta reunió virtual es va manifestar el desig de fer regularment aquests espais de trobada en què tothom tingui l’oportunitat de parlar, de sentir-se escoltat, on poder conèixer-se, enriquir-se, compartir i co-construir la convivència al municipi.

La Taula de Convivència, com ja hem explicat en altres ocasions, té per objectiu crear i impulsar  accions de millora de la convivència a Arenys de Munt on  tothom hi sigui partícip. La Taula de Convivència vol donar resposta a aquestes inquietuds. Hi està convidada qualsevol persona de la vila que comparteixi aquests interessos.

La regidora Montse Batista i Alsina, va sortir amb positivisme de la trobada, ja que hi va haver una bona participació, tant de gent a títol individual com representació d’entitats. Va ser una primera presa de contcate per definir cap on es vol dirigir aquesta taula i fixar els objectius de base. S’han emplaçat a trobar-se un cop al mes i començar a idear campanyes i accions, alguna de les quals podria arribar per Sant Martí, a la festa major, tot i que és una mica massa just.