La situació viscuda amb la COVID-19 ha evidenciat la necessitat d’una nova residència geriàtrica

 Durant aquests dies estem parlant amb els regidors de govern de l’Ajuntament d’Arenys de Munt per conèixer les afectacions que han patit a les seves regidories a causa de la COVID-19. Avui és el torn de Maria Àngels Gros que gestiona les carteres d’Igualtat, Habitatge, Urbanisme i Sanitat.

Aquesta última, Sanitat, com és evident, és la regidoria en la qual el Coronavirus ha tingut un major impacte. Maria Àngels Gros destaca la feina realitzada a la residència Verge del Remei, que tant va patir les conseqüències de la pandèmia.

La regidora també ha volgut destacar la tasca que s’està fent des de l’Ajuntament per informar i conscienciar a la població sobre les mesures de prevenció, i l’esforç realitzat per adquirir equips de protecció individual a l’inici de la pandèmia.

Com dèiem anteriorment, Maria Àngels Gros també és regidora d’Igualtat. En aquesta regidoria la problemàtica més important es va produir durant el confinament, quan es va detectar un augment dels casos de violència masclista. Tant els ens municipals com els supramunicipals van posar en marxar eines per tal que les víctimes poguessin denunciar la situació.

En quan a Habitatge hi destaca l’augment de sol·licituds per accedir a les ajudes que ofereix l’Ajuntament d’Arenys de Munt a aquelles famílies amb dificultats econòmiques.

I per últim, en Urbanisme, Maria Àngels Gros explica que s’ha evidenciat la necessitat de construir una nova residència geriàtrica després que a la residència Verge del Remei, l’estructura de l’edifici dificultés realitzar els aïllaments.