La setmana que ve es faran diverses actuacions a l’Espai Públic

Una de les obres que està en marxa i que acabarà del tot la setmana que ve és la de les reixes de recollida d’aigües pluvials a l’alçada del Pi Gros. Fa setmanes que van començar les obres i els cotxes encara no hi poden pasar, ja que encara está tot tallat al trànsit. El regidor Àngel Castillo Vallcorba ha explicat que l’actuació ja està feta però ara s’esta consolidant i encara no es pot obrir al trànsit. S’obrirà la setmana que vem un cop pintada també la senyalització horitzontal.

 I ja que estem parlant de la zona Nord del poble, parlem de l’aparcament del pavelló de Dalt, del del torrent d’en Terra. Diversos usuaris ens han comunicat que l’aparcament actual no presenta unes bones condicions malgrat la intervenció que es va fer al’estiu per condicionar-ho, pavimentar-ho i marcar els aparcaments. Ja fa unes setmanes que hi ha queixes que la grava superior es desprenia, cosa que es va aclarir que era normal, però ara, i més en época de pluges, hi ha basses i un ferm irregular. Castillo ha comentat que la setmana que ve s’hi farà una actuació de millora aprofitant que l’obra està en garantia.

I també hem de comentar una altra actuació prevista de cara a la setmana que ve. En aquest cas ara a la part sud del municipi, al passeig de Can Jalpí. Hi ha prevista una actuació d’asfaltat d’aquella zona. Castillo ha comentat que allà hi ha problemes de pols quan hi passen cotxes i es vol asfaltar el passeig per solucionar-ho. Serà un indret de pas també quan hi hagi la carretera tallada amb les obres de la rotonda a partir del gener del 2022 i convé també que estigui asfaltat per facilitar el pas de vehicles

I una altra actuació que també ja saben que té data d’inici és la cruïlla entre la Plaça de l’Església i la Plaça Catalunya. El que s’ha de fer és asfaltar la cruïlla, ja que ara mateix l’asfalt está forá malmès. També les obres han de començar la setmana vinent.