La setmana que ve és Carnaval. Divendres es faran rues escolars i diumenge rua i animació infantil

La setmana que ve és Carnaval. Arriba la festa del Carnestoltes, el Rei dels Pocasoltes, i aquest any ho fa ja sense cap restricció per la pandèmia. Al nostre poble fa el carnaval escolar el divendres, i una rua infantil el diumenge, amb xocolatada i animació.

L’any 2021 tot va quedar afectat pel covid, no es va fer res, i l’any passat el carnaval va arribar just a la cua de la que llavors s’anomenava sisena onada. Això va provocar algun petit canvi respecte al que era habitual, però el gruix de la festa es va poder fer. El petit canvi va ser amb el carnaval escolar, que en comptes de fer una rua conjunta tots els centres i acabar en un fi de festa tots barrejats, cada escola va fer una rua pels carrers del voltant del centre. I el diumenge hi va haver, això si, la rua infantil amb animació i xocolatada, on tots, petits i grans, van poder anar disfressats.

El regidor de festes, Abel Coll, ha explicat que aquest any la rua escolar tampoc serà conjunta, però atenent a una decisió purament dels centres educatius. Consideren que als infants més petits se’ls fa feixuc desplaçar-se grans distàncies i prefereixen fer cadascú una volta propera al seu equipament. Diumenge es farà el carnaval de tarda. A partir de 2/4 de 5 hi haurà la concentració de disfresses. Una xaranga animarà una rua pel carrer de les Flors i la Riera, i a la plaça hi haurà xocolatada i animació amb el grup Xarop de Canya.