La senyera de l’11 de Setembre s’hissarà en una asta a la placeta en lloc de des de dalt del campanar

Aquests propers dies s’instal·larà una asta a la placeta de l’Església per hissar-hi la senyera durant els actes institucionals de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya.

Fins ara, la senyera es penjava al campanar de l’Església d’Arenys de Munt, però l’estructura metàl·lica que el corona està en mal estat i suposaria un risc per a la persona que s’hi enfilés per penjar-la.

Per evitar aquest risc, s’ha optat per col·locar una asta a la placeta de davant de l’església, un espai que és propietat municipal des de fa uns mesos a partir d’un conveni entre l’Ajuntament i el Bisbat de Girona. En parla la regidora de Cultura, Tònia Vila.

En aquest espai tindrà lloc l’acte institucional, que inclourà la interpretació del Cant de la Senyera, un parlament de l’alcalde, Josep Sànchez, el Cant dels Segadors i una ballada de sardanes amb la cobla La Flama de Farners.

Tot seguit, la commemoració de l’11 de Setembre es traslladarà a la Riera, on hi haurà les habituals parades de fira artesana i d’entitats, i es lliurarà un obsequi a la puntaire de més edat.