La sala gran del Centre acollirà diumenge “Un concert a la Casa Blanca”, una obra de teatre sobre Pau Casals i Kennedy

La sala gran del Centre acollirà diumenge “Un concert a la Casa Blanca”, una obra de teatre escrita per Jordi Roigé, dirigida per Llorenç Rafecas i protagonitzada per Mingo Ràfols, Mercè Pons i Roc Esquius. L’argument és ben senzill: Pau Casals ofereix un concert a la Casa Blanca, convidat pel president Kennedy. És l’any 1961. Des de l’exili, Casals manté la seva creuada a favor de la pau al món i el retorn de la democràcia a Espanya. Kennedy és la gran esperança per evitar que la guerra freda esclati en una guerra real de conseqüències inabastables. Casals i Kennedy s’admiren, però tenen idees ben diferents. El món penja d’un fil i les tisores per tallar-lo estan en ben poques mans.

Mingo Ràfols, qui ha atès avui al Cafè del Matí via telefònica, ha explicat que mai ha transcendit el contingut de la conversa real que van mantenir. Una conversa que estava programada que durés al voltant dels 15 min i que es va acabar allargant fins la hora de durada.

Mingo Ràfols, que interpretarà a Pau Casals, ha comentat que  ha estat difícil treballar el paper perquè és un text feixuc, amb moltes dates i difícil de memoritzar.

I per últim, Ràfols ha volgut destacar el treball de Mercè Pons. L’actor assegura que ella és qui dóna teatralitat a la peça.

L’obra començarà a les 6 de la tarda i les entrades les poden adquirir al web del Centre i a taquilla el mateix dia de la representació