La sala Corrioles es va omplir ahir al vespre per recordar a l’exalcalde d’Arenys de Munt Andreu Majó

L’acte va ser organitzat per un grup d’amics de l’Andreu i va constar d’una sèrie de parlaments i també s’hi va projectar un vídeo amb moments de la vida personal i sobretot política de l’Andreu Majó.

Dues de les organitzadores de l’esdeveniment, Carme Cantallops i Nuria Fontbona, van voler destacar els valors positius de l’Andreu i tot el compromís que va mostrar en la seva vida, ja fos als grups excursionistes, als grups de meditació, com a mestre d’escola o com a polític.

També van posar en valor el seu tarannà dialogant i inclusiu que el va portar a construir un govern de concentració on hi van participar 9 del 13 regidors del consistori. La visió de la política que tenia l’Andreu encara és molt vigent i que en el seu moment va suposar una entrada d’aire fresc a l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

Els organitzadors volen que aquest acte tingui continuïtat i estan oberts a qualsevol proposta que sorgeixi de la trobada d’ahir que vagi encaminada a mantenir la memòria de l’Andreu.

Entre els assistents hi havia la Maria Majó, filla de l’Andreu, qui es va mostrar molt il•lusionada per l’acte. Va dir que al seu pare no li agradaven els actes de reconeixement, però que valorava les trobades amb amics i familiars per sobre de tot.