La Riera i la guingueta de Can Jalpí seran escenaris de concerts aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana és el primer dia que es faran espectacles i concerts aprofitant que la riera està tallada al transit. També es fa un concert a la guingueta de Can Jalpí.  Concretament a la Riera dissabte tocarà un grup de Sant Iscle que es diu Lorena Morant Trio, que oferiran un repertori de blues i jazz. La regidora de Cultura, Tònia Vila, explica que aquestes propostes tenen com a objectiu ajudar als col·lectius culturals.

Els diumenges seran els bars i restaurants els qui oferiran diverses propostes musicals.

Des de l’Ajuntament destaquen que en tot moment es vetllarà per tal que es respectin les mesures de seguretat sanitàries.

Per la seva banda la guingueta de Can Jalpí “Quina Kanya!” organitza per aquest dissabte un concert amb els The Long Players. Aquest serà el segon concert que organitzen després de l’aturada pel Coronavirus. En aquesta ocasió es comptarà amb la música dels The Long Players, un grup format per dos cantants, un argentí i un suec que oferiran un ampli repertori de versions de diversos estils. Imma Jimenez, de la guingueta, convida a tothom a assistir-hi.

Tal com ha dit Imma Jimenez, el concert tindrà lloc a 2/4 d’11 de la nit i un cop comencin a actuar no es serviran sopars.