La reunió per informar als membres de meses del procediment electoral es farà en format telemàtic

A causa del context de pandèmia, l’explicació prèvia que la secretària municipal fa als membres de les meses electorals per explicar-los el funcionament i aclarir dubtes s’haurà de fer telemàticament per a les eleccions del 14 de febrer. Aquesta reunió es farà demà a la una del migdia, a través de Zoom, i l’enllaç per entrar-hi es pot trobar clicant al botó vermell “Reunió meses electorals 14-F”, que trobareu a l’apartat d’accessos directes de la portada del web municipal.

El regidor de Comunicació, Abel Coll, ha comentat que les videotrucades són el recurs que s’ha trobat per poder mantenir aquesta explicació als membres de mesa sense que calgui sortir de casa

La voluntat de la regidoria de Comunicació és que els funcionament telemàtics es desenvolupin plenament al 20201 i a finals d’any siguin procediments que rutllin al 100%.

I també s’ha comunicat que els segons suplents de les meses electorals es poden fer també, si volen, un test d’antígens. Fins ara, la Generalitat demanava que tots els titulars i primers suplents de les meses electorals es fessin el test d’antígens. Com que hi ha hagut moltes baixes, ara els segons suplents també tenen la possibilitat de fer-se’l. Per tal de fer-se el test, les persones designades com a segons suplents poden demanar cita al seu Centre d’Atenció Primària de referència portant el nomenament i targeta sanitària. Si per algun motiu els titulars i primers suplents de les meses no han rebut cita, també poden demanar-la directament al seu CAP.