La reunió entre Esquerra Republicana d’Arenys de Munt i el  Partit Socialista ha servit per començar a recuperar les relacions

El president d’ERC d’Arenys de Munt, Ramon Pujol, explica que volien que aquesta reunió fos per apropar postures amb el PSC després de la complicada situació de l’anterior legislatura.

Pujol també ha volgut deixar clar que no contemplen fer un pacte de govern amb el PSC, però que estan oberts a votar a favor de propostes concretes.

Per la seva part, Vanessa Muñoz, del PSC explica que es reuniran amb tots els partits que posin Arenys de Munt en primer lloc. De moment només s’han trobat amb Esquerra per parlar de propostes en comú, i diu que estan oberts a treballar plegats.

Vanesa Muñoz diu que tot i així, Esquerra no els vol al govern i es pregunta si prioritzen Arenys de Munt per davant de tot o si només són excuses per governar sols.

Recordem que el ple d’investidura serà aquest proper dissabte a les 12 del migdia. Aquest és un ple que el regidor en funcions i cap de llista del partit guanyador a les darreres eleccions, Josep Sánchez, qualifica de molt important.

Per aquest motiu i, ja que la sala de plens es petita, a l’exterior de la Masia de Can Borrell s’instal·larà una pantalla per tal que tothom pugui seguir-lo.

El ple serà dissabte a les 12 del migdia i el podreu seguir en directe a la Masia de Can Borrell o a través de la ràdio.