La Residència demana a la Generalitat que els avis puguin sortir del centre, ara que estan vacunats i protegits de la covid-19

La Residència Verge del Remei d’Arenys de Munt demana al Departament de Salut més flexibilitat perquè els avis i avies puguin sortir ara que ja estan immunitzats amb la vacuna. Tots els residents i personal de la residència estan ja vacunats i els hi fan de manera continuada PCR i les analítiques marquen que tenen anticossos al 100%. Per aquest motiu la directora, Soyara Real, demana més flexibilitat amb les mesures ja que hi ha avis que farà un any que no surten de la residència.

Soraya Real explica que no estan demanat que surtin durant moltes hores, però si que puguin sortir a fer un cafè a plaça o fer alguna activitat amb els seus familiars.

D’altra banda, 8 avis i avies de la Residència han demanat poder votar a les eleccions de diumenge i ho han fet per correu. Hi havia residents que es van mostrar interessats en votar i des de la residència van anar a l’oficina de correus a fer el tràmit i seguidament van portar un a un els avis amb la documentació necessària.

Un cop fet, des de correus van portar els sobres amb les paperetes, els avis van triar el seu candidat i avui mateix s’han portat a correus.