La Residència del Remei ja no té cap cas de Coronavirus, i sols n’hi ha hagut dos al poble en les darreres setmanes

No hi cap cas positiu de Coronavirus a la residència Verge del Remei. Ahir es van tornar a realitzar les proves PCR a tots els residents i avui s’ha conegut cap d’ells es positiu en COVID-19. La directora de la residència, Soraya Real, s’ha mostrat molt contenta pels resultats.

D’altra banda, en les darreres dues setmanes només hi ha hagut dos nous casos confirmats de Coronavirus al poble. Les darreres xifres que teníem era de 59 contagiats i 297 sospitosos. Per tant, en les darreres setmanes només s’han confirmat dos casos nous i que es poden atribuir a l’increment de proves realitzades. Ho explica la regidora de Sanitat, Maria Àngels Gros.

Totes aquestes dades les podeu consultar a través de l’aplicació La Meva Salut.

Mentrestant, l’Ajuntament d’Arenys de Munt es suma al dol oficial decretat per la Generalitat i penjarà un crespó negre al consistori. La Generalitat de Catalunya ha decretat 10 dies de dol oficial per commemorar a totes les víctimes de la pandèmia provocada pel Coronavirus. L’Ajuntament d’Arenys no disposa de banderes per onejar-les a mig pal però sí que col·locarà un crespó negre a la façana del consistori. Ho explica l’Alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez.

El dol oficial ha estat decretat també a la resta de l’estat espanyol i serà el període de dol més llarg en democràcia.