La reparació del clavegueram al carrer Generalitat i De les Flors va per llarg. L’afectació és important i cal una actuació més àmplia

Fa un parell de setmanes informàvem que Aigües d’Arenys havia d’actuar en una avaria detectada en el carrer Generalitat. La Policia ens deia que la previsió és que les obres no s’allarguessin més enllà d’aquell cap de setmana. És a dir, aquest no, l’anterior. Però com tots hauran pogut veure les actuacions segueixen en marxa.

Els motius són que Aigües d’Arenys ha detectat nous problemes, cada cop més greus, i l’actuació serà més complexa del que s’esperava inicialment. Àlex Sola, cap tècnic de l’empresa, ha explicat a l’informatiu que el tram del col·lector que va del carrer Generalitat fins la Plaça de l’Església “està fatal, ensorrat”.  Al intentar substituir aquesta part del col·lector la companyia va detectar que no estava malmès només en aquest tram.

Aigües d’Arenys va decidir instal·lar un pou de registre al carrer de les Flors per analitzar i comprovar l’estat de la xarxa que ha determinat que la situació en aquesta zona és crítica. Així doncs, la companyia ha decidit que la solució és renovar pràcticament tots els elements i instal·lar un pou de registre al carrer Generalitat. A més, esperen que la xarxa de clavegueram de sota la Plaça de l’Església estigui bé i no sigui necessària una actuació, ja que això implicaria aixecar gran part del paviment de la plaça.

En situacions com aquestes és complicat parlar de terminis però Aigües d’Arenys calcula que hauran de treballar unes 3 setmanes a partir del dimarts de la setmana que ve.

Escoltem Àlex Sola, cap tècnic d’Aigües Arenys