La renda per càpita d’Arenys de Munt al 2015 era del 16,3%, un 5,16% més que l’any anterior

Segons les últimes dades de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme del 2015, la renda familiar bruta disponible de les famílies ha augmentat al Maresme un (2,31%) així com la renda per càpita un (1,86%). I segueix per sota de la mitjana catalana.

La renda mitjana per habitant és de 16.400 euros, 400€ per sota de la mitjana de Catalunya. Aquestes xifres col·loquen el Maresme com la setena comarca amb una renda per càpita més elevada.

Arenys de Munt es troba lleugerament per sota de la mitjana del Maresme , concretament la seva renda és del 16,3% mentre que la del Maresme és del 16,4%. Tot i així aquest paràmetre ha augmentat un 5,16% respecte a l’any anterior.

El regidor d’Economia, Josep Sánchez, celebra que Arenys de Munt sigui un dels municipis on més ha incrementat la renda juntament amb Sant Vicenç de Montalt i Teià. També destaca que a Arenys de Munt, el grau de dependència de prestacions socials per a la renda familiar és relativament baix comparat amb el Maresme, mentre que els excedents bruts d’explotació supera la mitjana comarcal.