La regidoria d’economia de l’ajuntament ja té enllestit el pressupost municipal del 2018

Durant aquests dies el regidor d’economia, Josep Sánchez, s’ha trobat amb els diferents partits politics per consensuar-lo. El regidor ha explicat que es tracta d’un dels pressupostos més treballats i en complicitat sobretot amb les forces sobiranistes.

Diu que davant la situació de trobar-se en un govern en minoria i davant la situació política que viu Catalunya, s’ha decantat per consensuar-lo amb la Cup i el PDeCAT.

Josep Sánchez ha explicat que tot i que no sap el que votaran la Cup i el PDeCAT, han trobat punts d’acord amb diferents qüestions com ara l’acabament de les obres de la riera.

El regidor també s’ha reunit amb la resta de partits com ara amb la regidora del PSC, Àngels Castillo, amb qui les converses no van arribar a bon port. El regidor ha explicat que aquesta reunió va ser totalment nul•la i sense possibilitats de pactar res i ha lamentat “que no es pugui arribar a cap acord amb una persona que fins ara era a govern”.

Pel que fa al pressupost municipal d’aquest any, contempla una partida de més de 200 mil euros per els projectes proposats al procés participatiu. La inversió més gran serà pel centre Cívic i per les obres de la riera.

El pressupost de l’ajuntament d’Arenys de Munt per aquest any és d’un import de 9 milions d’euros, d’aquests, 1,6 seran per inversió. Aquest es portarà a ple el 8 de febrer.