La regidoria de promoció econòmica fa una bona valoració del primer cap de setmana de la riera per a vianants

Els caps de setmana de juliol i agost es fan activitats d’estiu a la riera d’Arenys de Munt, aprofitant la finalització de les obres d’urbanització.

Aquests activitats van començar el passat cap de setmana amb diferents concerts de música que van tenir lloc tant dissabte com diumenge, i que van coincidir amb l’entrada en funcionament del trenet turístic.

El trenet d’Arenys de Munt fa el seu recorregut tots els matins de dissabte i diumenge (de 10 del matí a 3 de la tarda).

Recordem que els tiquets per pujar al trenet són gratuïts i només es poden adquirir als comerços d’Arenys de Munt, en el moment de fer compres de productes o serveis locals.

El regidor de Promoció econòmica, Josep Sànchez ha valorat molt positivament el primer cap de setmana d’activitats a la riera, ja que permet gaudir d’aquest entorn i dinamitza el comerç local.

Ara, més enllà dels concerts, s’està treballant per organitzar altres activitats els dissabtes d’agost sobre tot enfocades a dinamitzar el comerç, com per exemple jocs per nens i tallers.

Pel que fa a aquest cap de setmana, només diumenge es farà un concert a la riera, ja que dissabte es faran les activitats que programa la Breda del sindicat. El grup, a falta de confirmació oficial, serà The Sun cats.