La regidoria de medi ambient felicita als veïns i veïnes d’Arenys de Munt per la seva implicació en la recollida selectiva

Recordem que el dissabte, que és dia de rebuig, no es poden llençar residus reciclables com ara paper, envasos, vidre o matèria orgànica.

Gràcies a les campanyes de conscienciació i a la eliminació de les àrees d’emergència, s’ha aconseguit eduir a una tercera part la quantitat de rebuig que es recull cada dissabte. Així, per exemple,  si a l’agost de 2018 es recollien 208 tones, aquest agost s’han recollit 73 tones. El regidor de medi ambient, Jordi Maimí, es mostra content per haver aconseguit els objectius.

I dijous va finalitzar el reforç de la recollida de la matèria orgànica que es fa cada estiu. Així doncs, Maimí, recorda que que a partir d’aquest dijous de nou només es recolliran els envasos.

Des de l’ajuntament recorden que cal treure la bossa de la matèria orgànica lligada dins del cubell; que cal aixafar o plegar els envasos per reduir-ne el volum i aquests s’han de treure dins una bossa de plàstic; que la fracció resta és la part del residu que generem que no es pot reciclar; i que els trastos vells cal portar-los a la deixalleria o trucar al 900402033 perquè els passin a recollir.