La regidoria de Festes fa un bon balanç de participació i satisfacció pels actes celebrats durant la Festa Major de Sant Martí

La Festa Major d’Arenys de Munt ja ha acabat. Tot plegat va arrencar dijous amb el pregó i va acabar ahir al vespre amb el Pot Petit a la carpa de Can Jalpí. I entre mig hi ha hagut una mica de tot. Un mercat medieval, l’ofici, la dansa, el concert i el ball de festa major, el correfoc, una trobada de capgrossos casolans, nits musicals per a joves i no tan joves, teatre, música, jocs infantils, el correbars, la fira d’atraccions… Un Sant Martí variat, que el temps ha respectat moltíssim. El regidor de Festes, Abel Coll, ha destacat que totes les opinions que li arriben han estat positives. D’actes concrets ha valorat l’actuació del Pot Petit i el correfoc, destacant com a encert la baixada pel carrer de les Flors. Com a element negatiu ha destacat que al concert del Pot Petit hi havia pares que estaven drets i tapaven a canalla més petita. I els pares havien d’aixecar l’infant en braços o a coll i bè. Apunta que es podria marcar que els primers metres arran d’escenari fos obligatori seure al terra. Diu que van intentar que el grup digués des de l’escenari que els pares s’asseiessin, però és una situació habitual en espectacles on hi ha infants i adults. No obstant això, a la carpa s’hi va poder ballar, ja que hi havia força espai, sobretot al darrera. Coll ha dit que l’espai, a Can Jalpí, és l’ideal per actes d’aquestes característiques, igual que la Nit Jove, ja que redueix moltíssim les molèsties als veïns.

I parlem també del balanç de la festa major, però en clau policial.  Javi Reina, cap de la policia local, ha explicat que no hi va haver incidents remarcables durant es nits de festa.