La regidoria de festes de l’ajuntament programa activitats per aquests dies de Nadal

Concretament dissabte arriba el concert de les germanes Neddermann al Centre, que presentaran temes nadalencs. L’entrada té un cost de 5 euros que es destinaran íntegrament a La Marató de TV3. D’altra banda, diumenge, a les 12 del migdia i al pati de l’Escola Sant Martí, hi haurà un concert amb Heavy per Xics. Ho explica el regidor de Festes, Abel Coll.

El dia de Sant Esteve podrem gaudir de la música de Guillem Roma que presentarà el seu treball La constant i la variable, serà a les 7 de la tarda al Centre. El dia 27, a les 5 de la tarda a la Sala Municipal, la companyia Teatre al Detall oferirà l’espectacle infantil L’Endrapasomnis amb la Tresca i la Verdesca. I el 2 de gener, a les 5 de la tarda a la Sala Municipal, Teatre al Detall oferirà l’espectacle per a infants de 0 a 4 anys, El núvol gris, gras i gros.

El 4 de gener, a les 6 de la tarda a la Sala Municipal, la companyia Espiral Mágica representarà l’espectacle infantil Orelles de papallona, de la Georgina Cort.

Abel Coll ha demanat que tothom que adquireixi una entrada i finalment no pugui assistir a l’acte, envií un mail a l’Ajuntament per tal de reubicar aquella entrada.

Les entrades de tots els espectacles son gratuïtes, excepte el concert de les Nedermann, però cal fer la reserva de manera anticipada a través del web municipal o a: https://entradas.codetickets.com/entradas/arenysdemunt