La regidoria de benestar social i igualtat contempla una partida de 262.200 euros

L’alcalde, Joan Rabasseda, ha explicat que amb aquests diners es podrà continuar ajudant a les persones. Són 22.500 euros més que l’any passat. S’implementarà la targeta del bus per la gent gran i es faran canvis en la política d’habitatges.

L’alcalde també a parlat de la resta de regidories que són al seu càrrec. En participació i cooperació l’import és el mateix de l’any passat tot i que s’incrementa el projecte de mediació fins als 30 mil euros.

La regidoria de governança, que fa referència a l’administració general de l’ajuntament, es redueix en 82 mil euros gràcies a l’estalvi energètic o en les compres. L’import que destina el pressupost és de 1,9 milions d’euros.

Pel que fa a la regidoria d’urbanisme hi ha projectes que es treballen transversalment amb espai públic. Però el que més destaca en la inversió que s’ha fet al pressupost per realitzar la tercera fase de la riera. D’entrada s’han posat 600 mil euros aquest any.

I pel que fa a les urbanitzacions, l’alcalde destaca el 85 mil euros en ajuts que es destinaran a les urbanitzacions no recepcionades perquè puguin millorar els seus serveis.

Properament podreu consultar el pressupost municipal d’aquest any al web de l’ajuntament d’Arenys de Munt.