La regidora d’Habitatge es reuneix amb la Generalitat per poder tenir pisos socials al poble en un termini de dos anys

La regidora d’Habitatge, Maria Angels Gros, es va reunir ahir amb la Directora de l’Agencia d’habitatge per tractar les reformes del pis social.Ja fa temps que l’equip de govern va sol·licitar aquesta reunió per tractar la necessitat de tenir habitatges socials a Arenys de Munt. Maria Àngels Gros explica que van acordar treballar conjuntament amb l’objectiu que en un termini de màxim dos anys Arenys de Munt disposi d’habitatges socials.

Recordem que l’Ajuntament tenia la intenció de reformar el pis d’emergència per convertir-lo en habitatge social. Maria Àngels Gros ha confirmat que aquestes obres començaran l’any vinent. D’altra banda, el govern també volia adquirir una casa al costat de l’edifici de la cooperativa però a causa de les restriccions econòmiques no serà possible a curt termini.

Des de l’Ajuntament també s’ha treballat per tal que la SAREB, la Societat de Gestió d’Actius procedents de la Reestructuració Bancària, ofereixi pisos desocupats per convertir-los en habitatge social.

En aquest mateix sentit, està previst que al gener es reuneixin el Conseller d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat i el president de la SAREB per acordar mesures que permetin desencallar la problemàtica d’habitatge social que pateix Catalunya.