La regidora del PSC titlla de “govern de capelletes” el govern municipal del qual ella formava part amb ERC, i afirma que la negociació del Pressupost ha estat “nefasta”

La regidora del PSC , Àngels Castillo, ha estat molt crítica amb el tracte rebut per part del regidor d’Economia durant l’única reunió que han mantingut per negociar propostes socialistes al Pressupost del 2018. Castillo, fins fa uns mesos sòcia de govern municipal amb Esquerra Republicana, no ha amagat la seva decepció i indignació. Ha dit, taxativament, que la negociació va ser nefasta, que va anar “fatal” i que va ser totalment negativa. No amaga la seva decepció amb Esquerra, però no s’encaparra en esbrinar els motius d’aquest canvi d’actitud.

Àngels Castillo ha anat més enllà, i ha criticat el govern del qual ella formava part. Ha dit que justament era amb Josep Sánchez amb qui tenia més bona relació, però que era un govern “de capelletes” on no hi havia comunicació entre regidors. Fins i tot li havien arribat a recriminar que exposés massa estona la seva feina de regidora. Davant d’això havia optat per callar, per tant, desconeixia els projectes dels seus socis de govern. D’aquí ve el fet que ara faci preguntes al Ple que ella, havent estat regidora, ja ho hauria de saber.

Aquestes declaracions són fetes al programa Parlem del Poble, de Ràdio Arenys de Munt, on Castillo va exposar també les propostes socialistes al Pressupost 2018 que no es van arribar a negociar amb el regidor Sánchez. Algunes d’aquestes propostes passen per la creació d’horts socials, mantenir els 400.000€ per a Benestar Social, demanar la construcció de la rotonda a l’entrada del poble, millorar l’accessibilitat als carrers, una reducció d’impostos a comerços de la Riera afectats per les obres, entre altres.

De cara al proper Ple la regidora socialista ha avançat algunes de les preguntes que hi entrarà. Per exemple una per demanar que es promocioni el servei de mediació que funciona al municipi, i una altra per saber per quin motiu la gent que vol anar a Serveis Socials s’ha d’esperar un mes per ser atesa, si quan ella n’era regidora el temps màxim d’espera era d’una setmana.

Àngels Castillo va parlar també del seu futur polític. Va dir que té ganes i il·lusió per seguir en política, però que la decisió de ser o no cap de llista del PSC al 2019 l’ha de prendre l’Agrupació Local.