La regidora del PSC d’Arenys de Munt, Àngels Castillo, es presentarà per ser cap de llista per les properes eleccions municipals

La regidora va explicar al programa Parlem del Poble de la ràdio del passat divendres, que a més d’ella també hi ha altres candidats. 

Per tant al mes de novembre es reuniran per escollir candidat, i com hi ha altres candidats per ser cap de llista, el més possible es que s’hagin de convocar eleccions primàries per escollir candidat o candidata.

Àngels Castillo va comentar que ella es posarà a disposició del seu partit i que en el cas de no ser escollida li continuarà donant suport.

Pel que fa al programa electoral, des del PSC es treballa en tres eixos: transport i mobilitat, fomentar empreses al municipi i habitatge.

Respecte a futures propostes per el pressupost municipal, Àngels Castillo, va dir que en tenen, però que espera diàleg per part del govern municipal per poder parlar-ne. Propostes referents a la rotonda de l’entrada del poble o millores a Can Victoriano.

Entre d’altres també tenen propostes per rehabilitar façanes o demanar que el pressupost a benestar social no sigui inferior al 400 mil euros. El programa sencer del Parlem del Poble el podeu escoltar a través del web de la ràdio, a la carta.